2013. július 10., szerda

Skirt

Úgy gondoltam,hogy ne maradjatok friss bejegyzés nélkül, ezért időzítőre hamarosan beállítok pár bejegyzést, hogy amíg új outfit poszt nem kerül fel, addig is legyen mit olvasgatnotok.
Ma, a szoknyákat választottam ki nektek,hiszen tombol a hőség, a nyár, a fesztiválok hada már réges-régen elkezdődött, mindenki megérezte már.
A csajosabb vonalat képviselő lányok gardróbjában szinte az alapdarabok közé tartozik a szoknya, minden mennyiségben, minden fajtában. Én régóta nem vagyok a szoknya hívője, és a rendszeres hordozója. De, amióta tudom milyen felsővel, milyen cipővel, kiegészítőkkel lehet tökéletesen kombinálni őket, azóta nagyon szeretem, és szívesen hordom is minden adott alkalommal. Egy nyári, meleg napon a szoknya teljes mértékben praktikus is, hiszen jól szellőzik, és nagyon csinos, divatos darab.
Az én kedvencem a maxiszoknya, hiszen nagyon előnyös és divatos darab.
A színes maxik a tavaszias hangulatot hozzák elő az emberben, az olívazöld darabok nagyon dominánsak és a barackrózsaszín meg szinte mindeninek nagyon jól áll.
 Sokan azt gondolják,hogy az ilyen tervezésű szoknyák nagyon "öregesek", és ezért is vagy nem mernek ilyet felvenni, vagy első látásra elítélik ezeket az igazán csodás darabokat. Egy jó sliccezéssel készült ilyen szoknya nagyon csinos lehet, és kicsit merészebb is,hiszen az egyik lábunk mindenféleképpen ki fog kandikálni  az anyagból. A mintás darabokról is szeretnék pár szót mondani, nekem inkább az egyszerű, domináns sötét színű fazonúak tetszenek, azok lopták be magukat a szívembe, de ettől függetlenül a mintás, színes és mindenféle motívummal ellátottak is sok mindenkinek jól állnak. Aki merészebb, és ilyen típusút választ, akkor ő a klasszikus eleganciát képviseli azokkal a darabokkal. A maxikat a redők teszik nagyon egyedivé és csodálatossá. Ezek tipikusan olyan darabok amik nagyon jól kombinálhatóak, sok fajtájú, sok féle felsővel és kiegészítőkkel lehet feldobni ezeket a darabokat. Ha ilyen szoknyát veszek fel, választasz ki és teszed be a gardróbod darabjai közé, akkor tudd,hogy oszlopos alakod lesz tőle, hiszen ilyenné formál. Ezek a szoknyák optikailag csalnak a vonalak, és a redők miatt, hiszen vékonyabbá teszi egy nő alakját, és sokkal karcsúbbnak tűnik, mint amilyen eredetileg.
Már a tavalyi évben is divatban voltak ezek a darabok, de leginkább csak most éleződtek ki.
A hazai üzletekben egyre jobban bővül a választék, hónapról-hónapra egyre több mintájú, egyre több féle darab jelenik meg. Az ára annyi, amennyi. Én néha sokallom ezeket a nullákat ott a szám legvégén, amik ott kullognak, de van melyik teljesen jogosan "drága".
Színvilágban itthon nem túl bő a választék, nem úgy mint külföldön.

Úgy gondoltam,hogy ha már a maxiszoknyákról írok, akkor be is mutatok nektek pár darabot, amiket meg is találtok még a leárazásokon is. Direkt leárazottakat választottam ki.
1.: Bershka- 6.995 Ft (B)
2.: Bershka- 6.995 Ft (B
3.: Bershka- 4.595 Ft (B
4.: Bershka- 6.995 Ft (B













A minik tipikusan azok a szoknya fajták, amiből ezer és ezer darab található meg. Van belőle márkásabb, de olcsóbban is megtalálható. Bár én a márkák, és a biztonságok híve vagyok a ruhaneműk terén, ezért is én csak a márkásakat ajánlom,mert abból is száz százalékosan találhattok olcsóbban is, hiszen ezerszer jobb mint a pár száz forintos szoknyák. Ki tudja miből van, ki tudja honnan jött, ki tudja ki hordta és ki tudja miért ilyen olcsó, és,hogy meddig tart vajon?! De mindenki eldöntheti,hogy minek a híve, és természetesen,hogy mit engedhet meg magának, a pénztárcája keretein belül.
A minik felhozatala nagyon széles körű amint ezt az előbb is leírtam, a legelején. De ami a legfontosabb és a legbiztosabb,hogy az idei tomboló nyár a mintás szoknyák éve, a motívumoké. De fontos,hogy mindenki a saját alakjának megfelelően keresse a mintás darabokat, hiszen optikailag azok is mindenkin máshogy csalnak, van akiből eltüntetnek, van akiből meg hozzátesznek, és kiemelik minden, számára előnytelen, és nem tetsző testrészét, esetleg adottságait, ami ellen sajnos nem tud mit tenni.
Ha mindenképpen szeretnél nyárra beszerezni egy szoknyát, amit én ajánlok és bátran vegyetek is. És ha te nem éppen a bátrak közé tartozol, de egy darabon a tekinteted szinte mereven megállt, és magával hurcolt, és belopta magát a te szívedbe, de nem vagy merész, akkor válaszd az egyszerű, egyszínű darabokat, azok is nagyon szépek, és jól kombinálhatóak.
Aki pedig szintén szeretne szoknyát, de ő inkább a "régiesebb", visszafogottabb, de mégis divatos darabokat kedveli, annak a sötétkék, és a farmer miniket ajánlom inkább.
Az ilyen darabok leginkább a visszafogottabbak jellemzik az embereket. Nem mindenki mer bevállalni más, különös varrásúakat. Az elöl tér fölé érő, és hátul boka környékéig lelógó darabok, egyszínűekben még irodákban, kisebb ünnepségeken, kerti bulikon is nagyon megállja a helyét, esetleg egy esti sétán is jól néznek ki. Ha nem akarjátok a külvilágnak azt mutatni,hogy ti milyen konzervatívak, egyszerűek, határozottak és visszafogottak vagytok, ami persze nem baj, akkor ajánlom nektek a farmer anyagból, esetleg a farmer hatású szabásúakat, amiket a Zara fogasain is megtalálhattok. A mintás, ceruzaszoknyák is nagyon szépek, és teljes mértékben kombinálhatóak. Nagyon divatos is, hiszen csábítóan hat ha a formás, női lábak kivillannak elöl. A ceruza forma óriási divat lett, és sokan szívesen hordják, egy díszes blúzzal, esetleg egy egyszerű toppal is nagyon jól kombinálható, ha egy adott kiegészítővel feldobjátok, ami szinte megkoronázza a végeredményt.

Remélem tetszett nektek ez a rész is, ha igen akkor kommentbe írjátok le,hogy nektek melyik darab tetszett, esetleg melyik lóg a gardróbotokban, vagy melyiket szeretnétek ha ott lenne. 

1 megjegyzés: